Kuka?

Olen vuonna 1966 syntynyt tamperelainen osuuskuntayrittäjä, kansalaisaktivisti, siirtolapuutarhaviljelijä ja kissanomistaja.

Olen syntyisin Nekalasta ja nuoruuteni vietin Annalassa. Sittemmin olen asunut niin Hervannassa, Kaukajärvellä, Härmälässä kuin Tammelassakin. Nykyisin asun Hämeenpuistossa.

Pyrin ajamaan rauhaa ja parempaa Tamperetta ja maailmaa muun muassa vasemmistoliiton riveissä, vapaaehtoistoiminnassa, rauhanliikkeessä ja mielenosoituksissa baarikeskusteluja unohtamatta.

Työkseni toimin yrittäjänä käännös- ja tulkkauspalveluja tarjoavassa osuuskunnassa. Muuta työkokemusta olen hankkinut muun muassa hoitoapulaisena sairaaloissa ja vanhainkodissa sekä ravintolatyöntekijänä.

Marraskuussa 2016 minut valittiin Tampereen Vasemmiston puheenjohtajaksi kolmanneksi kaudeksi. Edustan myös Pirkanmaata vasemmistoliiton puoluevaltuustossa.

Kunnallispolitiikassa olen ottanut asiakseni ajaa reilun kaupan ja reilun yrittämisen ehtoja julkisiin hankintoihin. On kaikkien etu, että verokikkailijat ja työntekijöiden oikeuksien polkijat saadaan pois pelistä. Julkisilla hankinnoilla on tuettava paikallista taloutta. Näitä tavoitteita olen ajanut Tampereen kaupungin hankinnoista vastaavan liikelaitoksen Tampereen Logistiikan johtokunnassa, jossa toimin 2012-2014 vasemmistoliiton edustajana. Olen myös Tampere-talon hallituksen jäsen.

Olen myös Suomen Rauhanpuolustajien toinen varapuheenjohtaja ja Pirkanmaan piirin puheenjohtaja.